Wie is Bo

Ik ben Bo Batenburg

Ik woon samen met mijn vriend Ricardo en onze 2 zoontjes, Aiden, geboren 22 December 2013 en Kyan, geboren 23 Juli 2022. Wij wonen nu in het mooie Westland, in Honselersdijk.

Ik heb na de middelbare school nog een paar baantjes gehad in winkels, maar het werk in de zorg trok mij toch wel erg. Ik ben uiteindelijk de opleiding kraamzorg gaan doen in 2017. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt en heb hierdoor dus aardig wat verschillende ervaringen opgedaan.

Ik heb ook leerlingen opgeleid toen ik nog bij de bedrijven werkte, maar het echt zorg geven in de gezinnen blijft toch het fijnst.

Ik blijf het heerlijk vinden wat je mensen allemaal kunt leren in dit vak. Als je aan het einde van een zorg weggaat en het gezin weet wat ze moeten doen en staan er zelfverzekerd in. Dit is toch wel het mooiste wat je mee kan geven als kraamverzorgende.

Mijn eerste werkgever was een borstvoedingscoach, waar ik veel over borstvoeding heb kunnen leren.

Voor mijn werk in de kraamzorg volg ik ook elk jaar de nodige bijscholingen.
De zorg op maat is natuurlijk belangrijk. Ik ben er niet alleen om voor jullie te zorgen, maar ook om een luisterend oor te bieden en veel advies te kunnen geven.
Ik doe dit werk nu een tijdje en nog steeds met veel liefde en plezier.

Wil je een fijne en gezellige kraamtijd naar jullie behoeften en wensen? Neem dan gerust contact met me op.

Aanmelden bij Kraamzorg Bo

“Waarom aanmelden bij Kraamzorg Bo?

Geen tussenpersoon maar direct contact met Bo, zodat je weet wie je krijgt. Je krijgt volledige aandacht ook je partner en je gezin!